918KISS Customer Groups

378 Responses
5/5

 78,837 total views,  62 views today

Branded Reviews
918kiss icon
378 评论
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Do you want to complain agent?
You can see “Suggestion” in the game app and click to submit it to our relevant department or comment here.

SELECT
Solutions
asdad.jpg

saya kena tipu

SELECT
Agent scammer
Screenshot_2020-08-01-14-00-22-18.png

Suggestion fuck u cina babi haramjadah duduk malasiya u punya bansa kerja menipu orang saja pergi balik cina sana

SELECT
Solutions

Hai

SELECT
Problems

Ini semua kencing

SELECT
Solutions

How to get ID for playing?

boss

SELECT
Tips games

07192551954

SELECT
Problems

Sya nak isi duit n daftar? Mcmana tu? First time main

Hello kenapa ya game saya tidak ada datanya sehingga game tidak bisa di mainkan… Semua permainan tidak bisa terlihat

SELECT
Solutions

Hai bos

xe88 new version

SELECT
Problems

is this real?

photo_2021-01-06_12-44-35.jpg

Hi

Mega

Hi Admin, I would like to register an official ID to play. May I know how I can do that?

SELECT
Problems

Yes

Okay

Join

BIUS

Id pleas

SELECT
Tips games

Join

SELECT
Solutions

bloh saya join

Boss saye nak ikut join boleh ke.??

Boss…..sya..sya..sya..sya nk join boleh.boleh…boleh x boss..hehehe

Bos nak join

SELECT
Tips games

Hello
I’m interested in your platform.
Please contact me.

My contact information

Telegram: @qwerzxm

WhatsApp: +66 96074 8607

Please contact me.

SELECT
Solutions

354

353

เกมไหนแจกตอนนี้

Hari ii kalah je😒

มีเครดิตจากเวปหบักเวปต้นทางไหมอยากได้ๆ

SELECT
Problems

Kis dia masuk game ke apa sial kemain lama maintenance nya..

Kiss dia tambah baik apa …kemain lama plak

Hi, can i check how can i apply to be a agent for 918Kiss??
Who can i contact for more information?
Thanks..

Wa no help? Acewin88 aka aw88 please ban them.from agent or make them pay me.back my jackpot

Saya sudah in dia ckpntipu

SELECT
Problems

Company penipu

Can I know when maintanece app 918kiss finish ??? I really realy want play in your app….

SELECT
Problems

Nantik sya coba in lgi kalou TK bagi cukup lh

918kiss. Tak pernah bagi saya menang

what is the latest link to download 918KISS android apk?
Please advice.

Pls tolong😭😭

SELECT
Agent scammer
Screenshot_20201129_044423_com.whatsapp.jpg
Screenshot_20201129_044451_com.whatsapp.jpg

Hello bos

Link apk 918KISS2

saya mau join jadi mitra bisnis di indonesia bagaimana cara saya bisa join

Tak kan nak sedut jek. Bila player win nak lari plak

Screenshot_2020-11-21-14-43-07-86.jpg

Apa pasal dah win tak bole cuci? Tapi trus kna ‘locked’???!

SELECT
Problems
Screenshot_2020-11-21-09-47-55-76_1562b93c18f897680c1168e22d6987d2.jpg
Screenshot_2020-11-21-02-06-26-30_1562b93c18f897680c1168e22d6987d2.jpg

Link kiss 918 original

SELECT
Problems

Kiss

SELECT
Tips games
500007500271_376307.jpg



SELECT
Tips games

1147

SELECT
Tips games

Join

918kiss..u punya game complaint banyak kali 1 respont pun tiada..setting game makin cibai.. Main auto lose..dealer sentiasa menang.. Dealer2 918kiss cibai lu orang.. 918kiss u punya game sudah rosak..kasih habis duit saja main lu punya game.

SELECT
Problems

Yes

saya mk link kiss untuk ios msuk jaa jdi password salah dkt enset lain blehh msuk mcm biasa

Hi

Hi

Nak tray id tes 918kiss

SELECT
Tips games

Gmna id tes

Saya mau menang besar boss

saya telah di block oleh ajen ini penipu sammer

SELECT
Agent scammer
Screenshot_20201112_210315.jpg

Join

Join

Boss sy dh register mc mna

Join



SELECT
Solutions

Saya mahu topup pakai reload digi boleh kah boss?

join

Join

SELECT
Solutions

Join

Hi i want join this game

Cara daftarnya bagaimna

Boleh bantu saya ke agent digi911 tdk bayar wang kemenangan sy dalam game mega 888 sedangkan ak sda lama join pertama kali ak menang besar rm700 bila ak withdraw mereka bagi saya reset palsu dan block sy terus

Screenshot_2020-10-02-08-06-17-68.jpg

ini gimana cara mainnya? ini game judi apa game biasa?

Join

Ingin melaporkan agen tidak membayar uang saya

kemenangan say

  • Game ape boss ongg
SELECT
Tips games

hye i would like to cash out my money on pussy 888 game but the dealer have cheated i cannot take out the money can some one help me

SELECT
Agent scammer

Why iOS cannot play? Any alternative way?

SELECT
Problems

I want win

Give me win

SELECT
Tips games

Morning2 admin

SELECT
Agent scammer

Gift me angpao please

918 kiss

Gate back credit 918kiaaa

SELECT
Solutions

in brpa ribu dah.. out stkat seratus dua jk .. pas2 bonus apa pn teda.. random toe tipu jew..

spin2 .. kena line lurus tp x brtmbh coin toe.. bodoh nya

xble pkai nhe. stkt bg menang 1 tw 2 rts jew toe.. ahahahaa… dya mkn duit jew nhe.. kaki kencing

how register new name

Screenshot_20201022_201624.jpg

01777282981 gívé mé boñus

SELECT
Tips games

Game problem

SELECT
Solutions

01777282981

SELECT
Tips games

Macam mana cara nk menang & tips utk menang serta game tu mmbayar

SELECT
Solutions

Agent give excuses to delay your winnings withdrawal. Please help

SELECT
Agent scammer
Screenshot_2020-10-20-08-31-12-73.jpg
Screenshot_2020-10-20-08-31-09-63.jpg
Screenshot_2020-10-20-08-31-06-91.jpg
Screenshot_2020-10-20-08-31-03-53.jpg

Bila blh join

918kiss selalu mentenece

20/10/2020 8.07am please fix maintenance please..

378
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x