918KISS Customer Groups

337 Responses
5/5

 66,942 total views,  244 views today

Branded Reviews
918kiss icon
337 评论
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Do you want to complain agent?
You can see “Suggestion” in the game app and click to submit it to our relevant department or comment here.

SELECT
Solutions
asdad.jpg

Hello bos

Link apk 918KISS2

saya mau join jadi mitra bisnis di indonesia bagaimana cara saya bisa join

Tak kan nak sedut jek. Bila player win nak lari plak

Screenshot_2020-11-21-14-43-07-86.jpg

Apa pasal dah win tak bole cuci? Tapi trus kna ‘locked’???!

SELECT
Problems
Screenshot_2020-11-21-09-47-55-76_1562b93c18f897680c1168e22d6987d2.jpg
Screenshot_2020-11-21-02-06-26-30_1562b93c18f897680c1168e22d6987d2.jpg

Link kiss 918 original

SELECT
Problems

Kiss

SELECT
Tips games
500007500271_376307.jpg



SELECT
Tips games

1147

SELECT
Tips games

Join

918kiss..u punya game complaint banyak kali 1 respont pun tiada..setting game makin cibai.. Main auto lose..dealer sentiasa menang.. Dealer2 918kiss cibai lu orang.. 918kiss u punya game sudah rosak..kasih habis duit saja main lu punya game.

SELECT
Problems

Yes

saya mk link kiss untuk ios msuk jaa jdi password salah dkt enset lain blehh msuk mcm biasa

Hi

Hi

Nak tray id tes 918kiss

SELECT
Tips games

Gmna id tes

Saya mau menang besar boss

saya telah di block oleh ajen ini penipu sammer

SELECT
Agent scammer
Screenshot_20201112_210315.jpg

Join

Join

jdjd

cfy

Boss sy dh register mc mna

Join



SELECT
Solutions

Saya mahu topup pakai reload digi boleh kah boss?

join

Join

SELECT
Solutions

Join

Hi i want join this game

Cara daftarnya bagaimna

ksks

Boleh bantu saya ke agent digi911 tdk bayar wang kemenangan sy dalam game mega 888 sedangkan ak sda lama join pertama kali ak menang besar rm700 bila ak withdraw mereka bagi saya reset palsu dan block sy terus

Screenshot_2020-10-02-08-06-17-68.jpg

ini gimana cara mainnya? ini game judi apa game biasa?

Join

Ingin melaporkan agen tidak membayar uang saya

kemenangan say

bos

SELECT
Agent scammer
  • Game ape boss ongg
SELECT
Tips games

hye i would like to cash out my money on pussy 888 game but the dealer have cheated i cannot take out the money can some one help me

SELECT
Agent scammer

Why iOS cannot play? Any alternative way?

SELECT
Problems

I want win

Give me win

SELECT
Tips games

Morning2 admin

SELECT
Agent scammer

Gift me angpao please

918 kiss

Gate back credit 918kiaaa

SELECT
Solutions

in brpa ribu dah.. out stkat seratus dua jk .. pas2 bonus apa pn teda.. random toe tipu jew..

spin2 .. kena line lurus tp x brtmbh coin toe.. bodoh nya

xble pkai nhe. stkt bg menang 1 tw 2 rts jew toe.. ahahahaa… dya mkn duit jew nhe.. kaki kencing

how register new name

Screenshot_20201022_201624.jpg

01777282981 gívé mé boñus

SELECT
Tips games

Game problem

SELECT
Solutions

01777282981

SELECT
Tips games

Macam mana cara nk menang & tips utk menang serta game tu mmbayar

SELECT
Solutions

Agent give excuses to delay your winnings withdrawal. Please help

SELECT
Agent scammer
Screenshot_2020-10-20-08-31-12-73.jpg
Screenshot_2020-10-20-08-31-09-63.jpg
Screenshot_2020-10-20-08-31-06-91.jpg
Screenshot_2020-10-20-08-31-03-53.jpg

Bila blh join

918kiss selalu mentenece

20/10/2020 8.07am please fix maintenance please..

Kis918

SELECT
Tips games

Join

SELECT
Agent scammer

org baru nak id ong master

SELECT
Tips games

hi master please help me win to night

SELECT
Tips games

Hi

Betul ke jatuh javkpot kene tungu 14 hari agent yang akan bayar bukan yg saya telegram tu

hi

Join

SELECT
Solutions

I want joining

SELECT
Agent scammer

Can I join

SELECT
Tips games

Topup bos rm 50

Topup

SELECT
Tips games

See

@master, bagi random jackpot satu kali untuk saya ❤ #Kiss918👍 #Terbaik🔥

918 kiss

x boleh install

SELECT
Problems

Bagaimana menjadi agen

SELECT
Agent scammer

sya baru join boleh sya mintak id baru

AP id dia ni

My friend wind Rm 2900 but the agent not send money.call he many time he not pic phone.msg also no replay.this is the 2nd time.totaly almost Rm 5000.but not pay when player win.we send money by bank to top up.but win not pay.not send money.

sya baru join boleh sya mintak id baru

Fuck the game All cheating

SELECT
Problems

how to install for ios iphone6

kenapa epicwin 2 tak buka..loading smpai 97% terus keluar

SELECT
Problems

id 918kiss

SELECT
Tips games

Bagi ampau lah..ni in bayak2..ampau pn tk mhu kasi

How to

SELECT
Tips games

Ok

Bos mau daftar bagaimana caranya

SELECT
Solutions

Fix for iphone 🙁

SELECT
Problems

918ikiss

I big win but TDED kizz 918kiss 
Don’t give me my money.
Be careful This web.

SELECT
Agent scammer
Screenshot_20200918-104256_LINE.jpg
Screenshot_20200911-184700_918Kiss.jpg

Bro jangan main ini komponi kencing bro.. Mbtt555.. Anjing itu komponi binatang..

SELECT
Agent scammer
Screenshot_20200720_224331_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200720_221026_com.whatsapp.jpg
Screenshot_20200721_002001_com.whatsapp.jpg
Screenshot_20200721_010736_com.android.chrome.jpg

Mbtt555. Penipu anjing jangan main di mbtt555 penipu

SELECT
Agent scammer
Screenshot_20200719_215221_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200719_115123_com.whatsapp.jpg

help me

Joined please

unpaid money to me of on 2020-09-03 15: 40: 46.38 COMPANY INFORMATION :- EZWIN88 0179879217 Bank Details download: a1.d.918kiss.com 1stopgame.com (download kiss1) (1) CIMB BANK Chua Fp Enterprise 8009506696 Tan Kah Kheng | 7063435766 (2) HONG LEONG BANK Ch

SELECT
Agent scammer

Hihi

SELECT
Tips games

I big win but TDED kizz 918kiss 
Don’t give me my money.
Be careful This web.

received_691677381445398.jpeg
Screenshot_20200918-104256_LINE.jpg
337
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x