XE-88 Customer Groups

24 Responses
5/5

 8,781 total views,  4 views today

Branded Reviews
xe88 icon
24 评论
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Report agent fraud to us, click “Suggest” to fill out the form.

xe88-complaint.jpg

jgn main xe88!! penipu setting game kaw2!!! mmg pukimk pnya game !! apa satu bonus tak bg!! mau tipu agak2 lah !! 🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼guyss jgn terkena dgn xe88 !! jgn main biar game nii bankrup trus

xe88 memang 🖕🏼🖕🏼complaint box mcm bdoh sja ada mcm tak ada sja, xe88 skrg mmg mcm pukimk, jgn main mmg setting game kaw2 punya gila 5k main satu bonus,angpaw, coin minor major random satu pun xdpt mmg pukimk🖕🏼🖕🏼🖕🏼8k hbis dekat game pukimk ni..

hello sye mau log in xe88

Saya nak tanya boss
Betulke xe eror

12jam Rm650 dikikis nyaa , habis separuh gaji aku bulan ni. Jangan kata nk menang bingo , angpou pun xdpt2 . Memang fuck la _-__

SELECT
Tips games
Screenshot_2020-09-08-14-40-13-880_great.xe88.newgames.jpg
Screenshot_2020-09-08-14-40-23-549_great.xe88.newgames.jpg

Bossku dimana mau download apk xe88

SELECT
Tips games

kenapa buttonspin” xe88 susah nak tekan?sometimes!!! Like someone lock my button spin???sudahnya

SELECT
Problems

Kenapa time main xe88:
1. bila time game nak bayar, hp line selalu berubah Kepada 3g?lepas habis bonus or game nak bayar 4g balik!!!selalu Berlaku bila main XE88.

SELECT
Problems

kalau setakat bagi tinggal complain dekat sugget box tu atau complaint box d apps tu. 100% x ubah apa2 pun. kalu boleh. livechat CS xe88 tu saya mau chat. kalu ada. kalu 918kiss mega. xla saya try smpai 10 id smua dia makan. ini xe88 btul2 pukimak sdah.

tu bingo dri awal tahun lalu saya main xe88. xpenah ada id sya yg win bingo. mmg pukimak la. kamu sett game skg. x kesah lah tu bingo x menang pun. tp jgn mcm pukimak setting game bagi player susah menang.

xe88 game pukimak sudah bebulan aku main skg nie. id semua sial. game takut bayar mcm anjing la setting game kamu skg. bagi mampus player. xe88. ini game 1st keluar dulu x mcm nie.start daily bonus game tu tukar. ini game mcm pukimak.. betul2 anjing.

SELECT
Problems



SELECT
Tips games

xe888 makin teruk

kali ni aku men xe88 tak bayar juga lebih baik tutup mesin trus

bila nak muntah minor ka major ka cuma jackport tak pernah dapat besar lagi

xe88 mkn terlalu kuat kis 918 pussy, mega semua game mkn byk byr sikit lepas tu mkn sampai abis

Free kredit boss

Kiss918 Plus

SELECT
Tips games

Free

I want play games

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x